MNOZIL BRASS is BACK!

Na de waanzinnige avond oktober vorig jaar in Eindhoven, kunnen we met groot enthousiasme melden dat ook dit jaar Mnozil Brass te bewonderen zal zijn in Nederland, en wel op donderdagavond 15 september 2022 in theater De Kring in Roosendaal.

Bestel je tickets HIER!

Dat het een bijzondere avond beloofd te worden staat buiten kijf. Mnozil Brass nodigt ons namelijk uit voor een verjaardagsfeestje, een terugblik op al die jaren brass virtuositeit. Laat je verrassen op deze muzikale avond waar alle Mnozil-hits aan één stuk voorbijkomen. Een avond waar topmusici humor, cabaret, entertainment en comedy combineren met buitengewone virtuositeit. Kort gezegd, Mnozil Brass speelt de Definitief Gekozen Beste Grootste Superhits Verjaardagsshow, oftewel: GOLD!

Mnozil Brass is in 1992 ontstaan doordat een aantal jonge mannen besloot mee te doen aan de muziekseries in Gasthaus Mnozil, tegenover het Conservatorium in Wenen. Aandachtige luisteraars merkten op dat zij dit vaker moesten doen. En al vrij snel ontstond het idee om een brassensemble te beginnen. Nu, 30 jaar later, kunnen zij terugkijken op een onstuimige periode. Met meer dan 100 concerten per jaar: van de verste uithoeken van het Europese continent tot Rusland, China, Japan, Canada, de VS en Australië. In de mooiste theaters: de Royal Albert Hall in London, Tchaikovsky Conservatorium in Moskou, Concertgebouw in Amsterdam en de operahuizen in München, Stuttgart en Wiesbaden. Mnozil Brass is het enige blazersensemble waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zit.