Managament & PR

Naast organisatie en boekingen verzorgen wij ook het management en de PR van artiesten en muziekgezelschappen. Wij zijn van mening dat je je moet richten op je core business en dat is doen waar je goed in bent, namelijk muziek maken! Wij nemen graag het regelen van boekingen en concerten uit handen. Natuurlijk hoort daar ook de publiciteit van het concert of evenement bij.

Management

Regelen van optredens, verzorging van contracten, marketing, ondersteuning in projecten en producties. Dit zijn allemaal zaken waar je als muzikant of band niet teveel tijd in moet steken. Natuurlijk kun je dit zelf regelen, maar als muzikant wil je je bezig houden met muziek maken. Een goed management is van groot belang en wij helpen je daarbij graag een stapje verder. Of het nu gaat om een solo-optreden, een gastoptreden of om als invalkracht te helpen bij een orkest of band, wij hebben een breed netwerk en kijken graag samen met je wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Uitvoerend artiest?

Als je zelf uitvoerend artiest of band bent, of als je een geweldige act hebt die Nederland moet zien, neem dan contact met ons op. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en inmiddels een breed netwerk opgebouwd. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou om je band en act te promoten en/of te boeken.

PR & Marketing

Wij kunnen je ondersteunen met de marketing en publiciteit van het concert of evenement. Naast de begeleiding hiervan, kunnen wij je evenement extra onder de aandacht brengen op onze website. Uiteraard zijn er tal van andere, meer uitgebreide mogelijkheden om je te helpen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden;

  • Verzorging en verspreiding van persberichten
  • Vermelding op onze website
  • Communicatie richting media (kranten)
  • Publiciteit via online (social) media
  • Publiciteit van e-mailmarketing
  • Opmaak van flyers en posters
  • Verzorging van kaartverkoop

Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Stuur een mail naar info@emotionsonstage.nl.