Informatie

Emotions On Stage is altijd op zoek naar nieuwe acts in binnen- en buitenland. Acts ‘met een sterk muzikaal karakter’ is ons uitgangspunt en wij streven er dan ook naar om dit zoveel mogelijk te realiseren. Wanneer de boeking is gedaan en het concert staat gepland, komen er tijdens de organisatie vaak vragen. Vanuit onze passie vertellen wij u graag wat er speelt en wat ons bezig houdt. Wij helpen je graag verder.

Concerten en evenementen

Wil je meer informatie over onze concerten, evenementen en onze andere (toekomstige) activiteiten? Je kunt 24/7 contact met ons opnemen. Door op ons contactformulier het juiste onderwerp te kiezen, ben je ervan verzekerd dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op. Klik hier voor het contactformulier.

Wij gaan graag in op jouw mening

Omdat je als toeschouwer altijd de eerste keus hebt, zijn wij van mening dat je het ook voor het zeggen hebt. Heb je vragen, suggesties en/of opmerkingen? Heb je altijd al een band live willen zien, maar kreeg je de kans niet? We zijn erg benieuwd naar je keuze. Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan er voor open. Klik hier.

Uitvoerend artiest?

Als je zelf uitvoerend artiest of band bent, of als je een geweldige act hebt die Nederland moet zien, neem dan contact met ons op. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en inmiddels een breed netwerk opgebouwd. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou om je band en act te promoten en/of te boeken. Klik hier voor meer informatie. Je kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar info@emotionsonstage.nl.