Igudesman & Joo

Igudesman & Joo is een duo bestaande uit de klassieke musici Aleksey Igudesman (viool) en Hyung-ki Joo (piano). Zij combineren comedy met klassieke muziek. Aleksey Igudesman en Hyung-ki Joo hebben de wereld veroverd met hun unieke en hilarische theatrale shows.

Op YouTube hebben zijn meer dan 45 miljoen hits verzameld – ze zijn verschenen op veel van ‘s werelds grootste podia en zijn uitgenodigd om op te treden met orkesten zoals het New York Philharmonic, Chicago Symphony Orchestra, LA Philharmonic, London Philharmonic enz. enz. Kortom, een hitsensatie!

 

 

”a Little Nightmare Music”

Net toen je dacht dat het veilig was…

Het concert begint. De muziek is prachtig mooi en zelfs een speld zou je nu niet horen vallen. Plotseling gaat er een mobiele telefoon af en dan begint de waanzin. De pianist verliest zijn hand, de violist valt tijdens het stemmen in slaap en wordt even later wakker, midden op de snelweg omgetoverd tot een “River Dancer”. Als de pianist terugkeert is zijn piano op slot en wordt er gevraagd om zijn creditcard in te voeren. Deze en vele andere “Nightmares” ontvouwen zich voor de ogen en oren van het publiek.

“A Little Nightmare Music” is een unieke show, vol virtuositeit, betoverende muziek en absurde humor. Een show voor alle leeftijden. Een show waar je door gevangen wordt om vervolgens in lachen uit te barsten. Of je nu liefhebber bent van klassieke muziek of niet, het maakt niet uit! Igudesman en Joo blijken niet alleen muzikanten van wereldformaat, het blijken ook nog eens waanzinnige acteurs. Nooit eerder kwam klassieke muziek met zoveel humor tot uiting.

 

De Youtube hits!