Over ons

Wie zijn wij?

Emotions On Stage organiseert, promoot en verkoopt voorstellingen & acts met een sterk muzikaal karakter. Wij organiseren concerten en evenementen met muziekgezelschappen en artiesten van diverse disciplines, zijn actief op het gebied van management van bands en artiesten en wij verzorgen de projectmanagement van jouw evenement.

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij voor o.a. de ‘brass fans’ al een aantal succesvolle concerten georganiseerd. Voor specifieke doegroepen omdat ook deze bediend moeten worden. Maar ook de muzikale verzorging van bedrijfsfeesten en jubileumconcerten. Met als belangrijk kernwoord ‘kwaliteit’ staan wij garant voor kwalitatief hoogstaande muzikale acts en deze waarborgen wij dan ook.

Emotions On Stage weet dat je met een succesvol evenement of concert alle zintuigen van de bezoeker zoveel mogelijk moet prikkelen. Op die manier creëer je de perfecte beleving van zowel de organisator als de bezoeker.

Neem eens contact op. Als serieuze gesprekspartner denken wij graag met je mee. Stuur ons een mail op info@emotionsonstage.nl.

Emotions

Wat doen wij?

Concertorganisatie

Emotions On Stage heeft over de afgelopen jaren al een aantal concerten op haar naam staan. Met een groot aantal bezoekers en veel contacten in binnen- en buitenland die de passie voor muziek met ons delen, hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe acts voor theater en concertzaal of zoeken een passend gezelschap voor een evenement op locatie. Mnozil Brass, Canadian Brass, DrumChasers en BrassBallett zijn enkele voorbeelden van bands die wij naar Nederland hebben gehaald voor een fantastisch optreden. 

Management, boekingen en bemiddeling

Naast organisatie verzorgen wij ook het management van bands en artiesten. Het regelen van optredens, verzorging van contracten en bemiddeling tussen organisator en artiest of band. Het is belangrijk dat zaken tot in detail goed zijn geregeld. Op papier natuurlijk, maar ook in praktische zin. Ervaring leert dat vooraf alles goed besproken en vastgelegd moet worden en verder tot in detail moet worden uitgewerkt. Alleen op die manier kan een optreden succesvol slagen. Meer informatie over management vind u hier.

Marketing & Promotie

Zonder bekendheid, weinig succes voor een groot publiek. En dat is wat we allemaal willen. Spelen voor een groot publiek. Je wilt je passie delen toch? En het liefst met zoveel mogelijk mensen. Het basisplan ligt al klaar en wordt samen op maat verder uitgewerkt om hier vervolgens breed publiciteit aan te geven. Organiseer je zelf een evenement? Wij staan open voor elke vorm van samenwerking. Klik hier om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Emotions On Stage gedurende de jaren

0 +
Bezoekers
0
Jaar ervaring
0
Uitgevoerde projecten