jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Emotions On Stage organiseert, promoot en verkoopt voorstellingen & acts met een sterk muzikaal karakter. Wij organiseren concerten en evenementen met muziekgezelschappen en artiesten van diverse disciplines, zijn actief op het gebied van management van bands en artiesten en wij verzorgen de projectmanagement van jouw evenement.

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij voor o.a. de 'brass fans' al een aantal succesvolle concerten georganiseerd. Voor specifieke doelgroepen omdat ook deze bediend moeten worden. Maar ook de muzikale verzorging van bedrijfsfeesten en jubileumconcerten. Met als belangrijk kernwoord 'kwaliteit' staan wij garant voor kwalitatief hoogstaande muzikale acts en deze waarborgen wij dan ook.

Emotions On Stage weet dat je met een succesvol evenement of concert alle zintuigen van de bezoeker zoveel mogelijk moet prikkelen. Op die manier creeer je de perfecte beleving van zowel de organisator als de bezoeker.

Neem eens contact op. Als serieuze gesprekspartner denken wij graag met je mee. info@emotionsonstage.nl.


Emotions On Stage
Brings the stage alive

<< Vorige pagina