jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

 

De Donuts - ONE

DE DONUTS

De negen musici zijn sinds 2011 samen en vormen een band van hoog muzikaal niveau. Strak samenspel, een groovende ritmesectie en uitstekende solisten maken van de band een unieke combinatie die past binnen iedere setting. Ze spelen akoestisch en/of versterkt op feesten, festivals (overdekt en in de open lucht) en in concertzalen, waarbij het repertoire flexibel wordt aangepast aan de gelegenheid.

Een keer per jaar pakken De Donuts uit tijdens hun zinderende “Donuts on Stage” avond, waarin feest en pret voorop staan. Bij het samenstellen van dat programma zijn er telkens weer nummers die beter passen in de sfeer van rood pluche.


 

IN BEDRIJF - NIEUWE SHOW 2016

De Donuts - In Bedrijf

Na hun korte introductie in Roosendaal in het voorjaar van 2015 in het voorprogramma van Mnozil Brass staan De Donuts met alweer haar derde muzikale theatershow "In Bedrijf" op het podium.

Een muzieklijntje bijschaven, een solootje versmelten, een arrangementje oppoetsen; het is een drukte van belang in de werkplaats van de band. Alle onderdelen worden geassembleerd om van dit programma een geolied muzikaal eindproduct te maken. Aan de lopende band worden swingende stukken verpakt met verstilde ballads en worden tranen van ontroering gefikst met hilarische sketches. Het belooft een gezellige avond te worden in deze muzikale werkplaats.

EXTRA SHOW
Schouwburg De Kring Roosendaal
4 februari 2017 (aanvang: 20.15 uur)

Bestel vandaag nog tickets! Klik hier!


De Donuts zijn:

  • Ariën Kievit - sousafoon
  • Arjan van der Dussen - slagwerk
  • Erno Brouwer - trombone
  • Misha Uhlen - trombone
  • Raymond Hulsebos - trompet
  • Robin Bogert - trompet
  • Robby Stal - trompet
  • Suzanne van de Velde - zang
  • Tim Stolk - euphonium

 


De Donuts op jouw feest?

Een geslaagd feest valt of staat met lekkere muziek en een goeie live-act. Uiteraard halen De Donuts alles uit de kast om dit ook tijdens uw evenement te laten horen en zien want het gaat niet alleen om de muziek, “d’r moet ook wat te zien zijn”. De Donuts spelen akoestisch en/of versterkt in concertzalen, op festivals en zowel overdekt als in de open lucht. Benodigde geluidsversterking is afhankelijk van de te bespelen ruimte en aantal gasten.

Officiële website: www.dedonuts.nl

De DonutsDe Donuts
De DonutsDe Donuts

 

Volg De Donuts

Facebook: facebook.com/DeDonutsDordrecht
Twitter: twitter.com/DeDonuts
Youtube: youtube.com/user/DeDonuts


Voor boekingen en meer informatie neem je contact met ons op via info@emotionsonstage.nl