jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Theater De Tamboer

Theater De Tamboer - HoogeveenDe Tamboer, podium voor passie ontvangt jaarlijks tienduizenden bezoekers en genieters. Voor theatervoorstellingen, festivals en concerten, feesten en partijen, maar ook voor zakelijke evenementen zoals productpresentaties, congressen, workshops en teambuildings. De Tamboer is een omgeving om te ontmoeten, te inspireren, te leren, te delen, te ontdekken, te ontplooien en te ontspannen. In welke hoedanigheid je ook binnen komt, als theaterbezoeker, cursist, artiest of ondernemer, je staat altijd weer anders buiten dan hoe je binnen komt. De Tamboer kleurt je!


In de hoofdrol: de gast. Dat is onze missie.

We zijn een eigentijds en zichzelf steeds opnieuw uitvindend podiumconcept. Met alle ruimte voor grote producties én voor kleinschalige. We zoeken en bieden diversiteit. Zowel nationaal, regionaal als – natuurlijk - lokaal. De Tamboer is een middelpunt van uitgaan in de meest brede zin van het woord en voor het meest brede publiek. Een plek waar mensen terugkomen.

 

ADRES

Theater De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN

www.detamboer.nl


Mnozil Brass - "CIRQUE"

Donderdag, 11 mei 2017

Liefhebbers van een spetterend blazersensemble mogen deze show niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit getalenteerde zevental laat al jarenlang zien aan de top te staan. Met hun nieuwste show gaat het gezelschap uit Oostenrijk opnieuw alle kanten op. Mnozil Brass duikt de diepte in en verrast met humor, cabaret, comedy en natuurlijk hun buitengewone virtuositeit. Met meer dan 120 concerten per jaar in de mooiste zalen ter wereld komen de heren van Mnozil Brass ook in 2017 weer naar Nederland!

Cirque

Mnozil Brass - Cirque"Cirque" is de nieuwste show van de zeven Mnozil Brass spelers die in de piste het dagelijkse leven met muziek en humor transformeren tot een vrolijk ‘vlooiencircus’.

In de vierentwintig jaar van hun bestaan hebben ze een ontdekking gedaan tijdens hun legendarische optredens in de Rocky Mountains, Shibuya en Uhlingen-Birkendorf: Keer op keer - zelfs tijdens het meest oprechte muzikale werk - barst het publiek uit in lachen. Stomverbaasd, maar zij kunnen de reacties van de verloren zielen in het publiek niet verklaren. Sterker nog: er wordt meer en meer gelachen. Wilfried kan zijn eigen tuba nauwelijks horen. De zeven vrienden realiseren zich dat de hilariteit zo groot is, dat het publiek niet stil te krijgen is. En dat al bijna een kwart eeuw!

Mnozil Brass gaat haar eigen gang: ze hebben een missie en hebben het vaste voornemen dit aan het publiek over te brengen.

Kortom: De aarde is rond, de mensheid lacht en de wereld is een circus. Een Cirque, zullen we maar zeggen.

 MNOZIL BRASS

Mnozil Brass brengt het theater tot leven met haar uiterst creatieve muzikale show. In deze kersverse show brengen deze zeven multitalenten u nog meer dan anders muzikaal theater, virtuositeit, entertainment, comedy en cabaret. Met ongeveer 120 concerten per jaar reist het unieke blazersensemble van de verste uithoeken van het Europese continent tot Rusland, China, Japan, Canada, de VS en Australië. In de mooiste theaters: de Royal Albert Hall in Londen, Tchaikovsky Conservatorium in Moskou en de operahuizen in München, Stuttgart en Wiesbaden. Mnozil Brass is het enige blazersensemble waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zit!

  • Thomas Gansch (trompet)
  • Robert Rother (trompet)
  • Roman Rindberger (trompet)
  • Leonhard Paul (bastrompet, trombone)
  • Gerhard Füβl (trombone)
  • Zoltan Kiss (trombone)
  • Wilfried Brandstötter (tuba)

 


SUPPORT ACT

De DonutsOm de shows van Mnozil Brass een extra muzikaal karakter te geven hebben we de negen musici van De Donuts wederom bereid gevonden mee te gaan tijdens de Mnozil Brass shows als support act. Strak samenspel, een groovende ritmesectie en uitstekende solisten, dat maakt van de band een unieke combinatie die past binnen iedere setting.

Start voorprogramma: 20.15 uur

Wees verzekerd van de beste plaatsen en bestel vandaag nog tickets!

KLIK HIER!

 

Klik hier voor andere data