jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Veilg betalen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw betaling aan ons te doen. Hieronder vindt u de betaalmogelijkheden met daarbij een korte uitleg.

 

Snel en veilig betalen met iDEAL

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, Friesland Brank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Betalen d.m.v. overschrijving

Overboeking

U kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Het kan tot enkele dagen duren voordat het geld wordt overgeboekt. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verder verwerken in onze administratie. Vermeld bij uw overboeking altijd het bestelnummer.