jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Silver Vibes

Silver VibesSilver Vibes is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Robbert Vos op euphonium en Niels Verbeek op slagwerk.

Silver VibesNiels en Robbert hadden in het najaar van 2013 samen een muziekwerk ingestudeerd voor een CD opname. Het werk was specifiek gecomponeerd voor euphonium (een tenor tuba) en marimba. De samenwerking verliep zo goed dat ze begin 2014 besloten om het duo Silver Vibes op te richten. Silver Vibes heeft op dit moment een repertoire samengesteld bestaande uit diverse originele composities voor euphonium en slagwerk. Daarnaast heeft dit duo zelf een aantal stukken bewerkt voor deze samenstelling. Hiermee bieden zij een gevarieerd programma aan van Plazolla tot Padding en van Bryant tot Berry en van klassiek tot modern.

Het duo Silver Vibes staat garant voor een avond genieten. Zij zullen verschillende vibes en emoties oproepen. Theater en entertainment waarin de muziek spreekt voor zichzelf. Laat je meenemen in de muzikale ‘vibrations’ van Silver Vibes.


 

Robbert Vos (euphonium)

Robbert VosRobbert startte zijn muzikale carrière bij fanfare Hartog Oss als bugelist, maar stapte op zijn elfde al over op euphonium. Na zijn studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg – waar hij cum laude afstudeerde voor zowel uitvoerend als docerend en voor HaFaBra directie – begon hij in 2008 zijn studie voor Master HaFaBra Directie en ook hier studeerde hij cum laude af in 2012.

Op dit moment speelt Robbert bij de Marinierskapel, is actief bij Brass Band Schoonhoven en speelt als gastsolist en –speler in verschillende landen in de hele wereld.

 

 

Niels Verbeek (slagwerk)

Niels VerbeekNiels begon op zijn achtste jaar met slagwerk. In 2008 begon hij zijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen waarna hij in 2010 de overstap maakte naar het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Daar rondde hij zijn Bachelor cum laude af met een cijfer 9.

Niels is op dit moment bezig met zijn Master opleiding aan het Codarts Conservatorium. Daarnaast is een het veelgevraagde slagwerker en speelt als invaller vaak bij de Marinierskapel, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Residentie Orkest. Ook in het buitenland wordt hij regelmatig gevraagd. Zo speelde Niels onlangs nog bij Reg Vardy Brass Band in Engeland.
Boek vandaag nog!

Maak van je evenement een vibrerend evenement en boek vandaag nog!  Mail ons en vraag naar de mogelijkheden. info@emotionsonstage.nlBenieuwd naar het laatste nieuws van Silver Vibes? Volg hen op facebook!
facebook.com/silvervibes