jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Over ons

Wie zijn wij?

Emotions On Stage organiseert, promoot en verkoopt voorstellingen & acts met een sterk muzikaal karakter. Wij organiseren concerten en evenementen met muziekgezelschappen en artiesten van diverse disciplines, zijn actief op het gebied van management van bands en artiesten en wij verzorgen de projectmanagement van uw evenement.

lees verder...

Wat doen wij?

Concertorganisatie
Emotions On Stage heeft over de afgelopen jaren al een aantal concerten op haar naam staan. Met een groot aantal bezoekers en veel contacten in binnen- en buitenland die de passie voor muziek met ons delen hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en veel ervaring opgedaan.

lees verder...

Informatie

Emotions On stage is altijd op zoek naar nieuwe acts in binnen- en buitenland. Acts "met een sterk muzikaal karakter" is ons uitgangspunt en wij streven er dan ook naar om dit zoveel mogelijk te realiseren. Wanneer de boeking is gedaan en het concert staat gepland komen er tijdens de organisatie vaak vragen. Vanuit onze passie vertellen wij u graag wat er speelt en wat ons bezig houdt. Wij helpen wij je graag verder.

lees verder...

*Nieuw* Ticketservice

Emotions On Stage is nu ook actief op het gebied van ticketverkoop. Op een snelle en efficiente manier kunnen bezoekers tickets bestellen voor jouw concert of evenement. Onze website is volledig ingericht om een bestelling op een veilge en snelle manier af te handelen.

lees verder...