jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Concertorganisatie
Emotions On Stage heeft over de afgelopen jaren al een aantal concerten op haar naam staan. Met een groot aantal bezoekers en veel contacten in binnen- en buitenland die de passie voor muziek met ons delen hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe acts voor theater en concertzaal of zoeken een passend gezelschap voor een evenement op lokatie. Mnozil Brass, Canadian Brass, DrumChasers en BrassBallett zijn enkele voorbeelden van bands die wij naar Nederland hebben gehaald voor een fantastisch optreden.

Management, boekingen en bemiddeling
Naast organisatie verzorgen wij ook het management van bands en artiesten. Regelen van optredens, verzorging van contracten en bemiddeling tussen organisator en artiest of band. Het is belangrijk dat zaken tot in detail goed zijn geregeld. Op papier natuurlijk, maar ook in praktische zin. Ervaring leert dat vooraf alles goed besproken en vastgelegd moet worden en verder tot in detail moet worden uitgewerkt.. Alleen op die manier kan een optreden succesvol slagen. Meer informatie over management? Klik hier.   

Marketing en Promotie
Zonder bekendheid weinig succes voor een groot publiek. En dat is wat we allemaal willen. Spelen voor een groot publiek. Je wilt je passie delen toch? En het liefst met zoveel mogelijk mensen. Het basisplan ligt al klaar en wordt samen op maat verder uitgewerkt om hier vervolgens breed publiciteit aan te geven.

Organiseer je zelf een evenement? Wij staan open voor elke vorm van samenwerking. Klik hier voor wat wij voor je kunnen betekenen.


Ticketservice
*NIEUW*
. Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor ticketverkoop van het concert of evenement wat je organiseert. Onze administratie en website zijn zodanig ingericht dat wij je ticketverkoop volledig op een gemakkelijke en transparante manier kunnen afhandelen.

Klik hier voor meer informatie over onze ticketservice