jouw mening telt!

Wij willen je zoveel mogelijk van dienst zijn. Heb je vragen, suggesties en/of ideeën? Stuur gerust een mailtje. Wij staan er voor open. klik hier

nieuwsbrief

laatste tweets

Boekingen

Ben je op zoek naar een (gast)solist voor een concert, wil je een masterclass of een clinic van de meester zelf? Misschien wil je groot uitpakken en een topband tijdens het jubileumconcert? Of organiseer je een bedrijfsfeest en je wilt het publiek vermakelijk verrassen? Dan helpen wij je graag verder.

Door onze ervaring weten wij precies welke act of band op jouw concert of evenement past. Maar ook waar de behoefte ligt als het gaat om masterclasses, waar topmuzikanten persoonlijk vertellen welke techniek zij toepassen en wat zij ervoor hebben gedaan om zover te komen.

Bij Emotions On Stage boek je niet alleen de artiest of band. Wij gaan een stapje verder en denken vanuit onze passie graag met je mee. Projectondersteuning, PR & marketing en eventueel de (online) kaartverkoop zijn zaken waarin wij je kunnen helpen.

Ben je geïnteresseerd in één van onze solisten, bands of acts, neem dan contact met ons op via ons contactformulier en kies bij onderwerp "boekingen". Je kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar info@emotionsonstage.nl.

Band & ActsSolo artiesten

 

Voor boekingen en meer informatie neemt u contact met ons op via info@emotionsonstage.nl